انواع قالب در وردپرس همانطور که قبلا گفته شد شما در وردپرس می توانید ظاهر وب سایتتان را با سلیقه خودتان انتخاب کنید و برای این منظور باید قالب موردنظر خود را انتخاب کنید ، ما در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا بتوانید به سادگی قالب موردنظر خود را انتخاب کنید و آن را نصب نمایید.
قالب هم مانند افزونه دو نوع دارد
تفاوت قالب های رایگان و غیر رایگان در کارایی است همچنین اکثر قالب هایی که در هسته وردپرس موجود هستند از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنند (اصطلاحا راستچین نیستند) همچنین در صورتی که بخواهید ظاهر وب سایتتان ایرانی باشد باید از قالب هایی که طراحان ایرانی آن را طراحی کرده اند استفاده نمایید. این قالب ها هم عموما غیر رایگان هستند.
ما به شما توصیه میکنیم مطابق نیاز خود قالب انتخاب کنید و اگر قالبی بیش از نیاز شما امکانات دارد از انتخاب آن پرهیز کنید زیرا بیش از حد از منابع هاست یا سرور شما استفاده می کند و سبب کندی وب سایت شما خواهد شد.
برای نصب قالب های رایگان از طریق هسته وردپرس باید از بخش مدیریت وردپرس به بخش نمایش – پوسته ها مراجعه نمایید. سپس بر روی افزودن کلیک کنید.
پس از کلیک برروی افزودن در صفحه جدید باز شده در قسمت جستجو نام قالب موردنظر خود را وارد کنید.
سپس با قرار دادن نشانگر ماوس برروی قالب موردنظر گزینه های نصب و پیش نمایش قالب نمایان می شوند.
برروی نصب کلیک کرده و سپس بر روی فعالسازی کلیک کنید. به همین سادگی قالب برروی وردپرس شما نصب و فعال شد.
در صورتیکه یکی از قالب های غیر رایگان را خریداری نمایید و یا قالبی را دانلود کرده باشید از این طریق می توانید آن را نصب و فعال نمایید.
در ابتدا مانند روش قبل از بخش مدیریت وردپرس به بخش نمایش – پوسته ها مراجعه کنید و سپس بر روی افزودن کلیک نمایید.
سپس بر روی بارگذاری پوسته کلیک نمایید.
و سپس برروی choose file کلیک نمایید و فایل قالبی که قصد نصب آن را دارید انتخاب نمایید. (در صورتیکه قالب خود را خریداری کرده اید یک فایل زیپ دانلود کرده اید که داخل آن فایل زیپ قالب ، بسته نصب آسان قالب و افزونه های موردنیاز قالب موجود است. در این صورت باید آنرا از حالت فشرده خارج نموده و فقط فایل زیپ قالب را نصب نمایید.)
سپس برروی نصب کلیک نمایید. اندکی منتظر بمانید تا قالب برروی وردپرس آپلود شود و سپس برروی گزینه فعالسازی کلیک نمایید.
به همین سادگی قالب غیر رایگان (دانلودی) برروی وردپرس نصب و فعال شد.
تنظیمات قالب در هر قالب متفاوت است ولی اکثر قالب های رایگان و غیر رایگان خارجی به شکل زیر تنظیم می شوند.
برای تنظیم قالب وردپرس باید از بخش مدیریت وردپرس به بخش نمایش و سفارشی سازی مراجعه نمایید.
و سپس از بخش مشخص شده در تصویر بالا قالب موردنظر خود را تنظیم نمایید.
لازم به ذکر است اکثر قالب های ایرانی بخش تنظیمات مجزا به بخش مدیریت وردپرس اضافه می کنند و از این روش قابل تنظیم نیستند.
سعی کنید قالب خود را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید و از انتخاب قالب با امکانات بیش از نیازتان را انتخاب نکنید.
حتما رعایت سئو در قالب را مورد بررسی قرار دهید
در صورت استفاده از قالب های غیر رایگان حتما نسخه اورجینال قالب را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید و از نصب نسخه های نال شده جدا پرهیز نمایید.